Цена улазнице за све филмове 190 динара – Синеплекс Променада две године са вама

Биоскоп Синеплекс Променада обележиће 15. новембра две године рада и дружења са љубитељима седме уметности уз невероватну цену улазница од 190 динара! Карте су у продаји!

Због ситуације узроковане пандемијом корона вируса, ове године нећемо бити у прилици да прослављамо и окупљамо се у холу биоскопа, али смо због тога припремили сјајну акцију у којој можете уживати са својом породицом и пријатељима уз поштовање свих епидемиолошких мера. Позивамо публику да своје улазнице по цени од 190 динара набави већ од данас на благајни биоскопа Синеплекс Променада, како се не би стварале гужве.

Беше то 15. новембра 2018. године када је биоскоп Синеплекс Променада отворио врата својим посетиоцима. Специјални гости те вечери били су глумци и аутори филма „Јужни ветар“ а биоскоп свечано отворисмо уз конфете, славље и сјајан амбијент.

Управо филм „Јужни ветар“ можете погледати по специјалној цени од 190 динара и то у МX4Д технологији. Нисмо заборавили ни остале љубитеље специјалних ефеката попут снега, кише, балончића, магле, померања седишта и другог, јер ћете уз ове ефекте моћи да погледате и неке од филмова из претходних сезона: “Dedpul 2”, “Тихо место”, “Хотел Трансилванија 3” и “Краљ лавова”.

Сви посетиоци уживаће у разноврсном жанровском репертоару на великом платну по фантастичној цени улазнице. Само неки од наслова су два нова филма – хорор комедија „Трипозно“ са Винс Воном у главној улози и нови домаћи филм о Светозару Милетићу „Име народа“.

Најмлађи посетиоци уживаће у филмовима као што су „Кућни патуљци: Операција колачићи“, „Леси се враћа кући“, „Тролови: Светска турнеја“, „Мулан“ и „Рат с деком“.

Целокупан репертоар за диван дан биоскопа Синеплекс Променада погледајте на линку: www.cineplexx.rs

Карте по цени од 190 динара су у продаји на благајнама биоскопа Синеплекс Променада.

Изненађења за све наше посетиоце не завршавају се 15. новембра. Синеплекс Променада припремила је поклон од 2000 бодова сваком члану Синеплекс бонус клуба за купљену улазницу у периоду од 16. до 22. новембра.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *