Cena ulaznice za sve filmove 190 dinara – Sinepleks Promenada dve godine sa vama

Bioskop Sinepleks Promenada obeležiće 15. novembra dve godine rada i druženja sa ljubiteljima sedme umetnosti uz neverovatnu cenu ulaznica od 190 dinara! Karte su u prodaji!

Zbog situacije uzrokovane pandemijom korona virusa, ove godine nećemo biti u prilici da proslavljamo i okupljamo se u holu bioskopa, ali smo zbog toga pripremili sjajnu akciju u kojoj možete uživati sa svojom porodicom i prijateljima uz poštovanje svih epidemioloških mera. Pozivamo publiku da svoje ulaznice po ceni od 190 dinara nabavi već od danas na blagajni bioskopa Sinepleks Promenada, kako se ne bi stvarale gužve.

Beše to 15. novembra 2018. godine kada je bioskop Sinepleks Promenada otvorio vrata svojim posetiocima. Specijalni gosti te večeri bili su glumci i autori filma „Južni vetar“ a bioskop svečano otvorismo uz konfete, slavlje i sjajan ambijent.

Upravo film „Južni vetar“ možete pogledati po specijalnoj ceni od 190 dinara i to u MX4D tehnologiji. Nismo zaboravili ni ostale ljubitelje specijalnih efekata poput snega, kiše, balončića, magle, pomeranja sedišta i drugog, jer ćete uz ove efekte moći da pogledate i neke od filmova iz prethodnih sezona: “Dedpul 2”, “Tiho mesto”, “Hotel Transilvanija 3” i “Kralj lavova”.

Svi posetioci uživaće u raznovrsnom žanrovskom repertoaru na velikom platnu po fantastičnoj ceni ulaznice. Samo neki od naslova su dva nova filma – horor komedija „Tripozno“ sa Vins Vonom u glavnoj ulozi i novi domaći film o Svetozaru Miletiću „Ime naroda“.

Najmlađi posetioci uživaće u filmovima kao što su „Kućni patuljci: Operacija kolačići“, „Lesi se vraća kući“, „Trolovi: Svetska turneja“, „Mulan“ i „Rat s dekom“.

Celokupan repertoar za divan dan bioskopa Sinepleks Promenada pogledajte na linku: www.cineplexx.rs

Karte po ceni od 190 dinara su u prodaji na blagajnama bioskopa Sinepleks Promenada.

Iznenađenja za sve naše posetioce ne završavaju se 15. novembra. Sinepleks Promenada pripremila je poklon od 2000 bodova svakom članu Sinepleks bonus kluba za kupljenu ulaznicu u periodu od 16. do 22. novembra.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *