БУДИ ДРУГ: ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ЗА СВРАТИШТЕ ЗА ДЕЦУ И МЛАДЕ У СИНЕПЛЕКС ПРОМЕНАДИ

Дођите да заједно усрећимо другаре из Свратишта

Хуманитарна седмица даривања под називом „Буди друг“ почиње данас у биоскопу Синеплекс Променада. Позивамо вас да од 18. до 24. децембра будете део хуманитарне акције за децу из Свратишта за децу и младе Града Новог Сада и оставите поклон испод наше јелке у холу биоскопа. Сваким поклоном можемо да усрећимо оне којима је то најпотребније – било да су то слаткиши, сланиши, средства за личну хигијену или зимска одећа и обућа.
У суботу 23. и недељу 24. децембра, доведите ваше малишане и на хуманитарне радионице где ће имати прилику да направе честитке и поруке за своје другаре. Радионице ће трајати од 12 до 15 часова, а малишани ће се дружити са Деда Мразом од 15х до 17х.
Сви поклони и честитке биће донирани Свратишту за децу и младе Града Новог Сада чији рад можете пратити и на њиховим званичним профилима на друштвеним мрежама – Инстаграм @svratistezadecuimlade и Фејсбук „Свратиште за децу и младе Града Новог Сада“. Циљ Свратишта је да спречи и смањи негативне последице деце и младих које живе и раде на улици.
Празници су време даривања, па хајде да заједно учинимо лепо дело и да будемо прави другари!
Чекамо вас у биоскопу Синеплекс Променада!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *