BUDI DRUG: HUMANITARNA AKCIJA ZA SVRATIŠTE ZA DECU I MLADE U SINEPLEKS PROMENADI

Dođite da zajedno usrećimo drugare iz Svratišta

Humanitarna sedmica darivanja pod nazivom „Budi drug“ počinje danas u bioskopu Sinepleks Promenada. Pozivamo vas da od 18. do 24. decembra budete deo humanitarne akcije za decu iz Svratišta za decu i mlade Grada Novog Sada i ostavite poklon ispod naše jelke u holu bioskopa. Svakim poklonom možemo da usrećimo one kojima je to najpotrebnije – bilo da su to slatkiši, slaniši, sredstva za ličnu higijenu ili zimska odeća i obuća.
U subotu 23. i nedelju 24. decembra, dovedite vaše mališane i na humanitarne radionice gde će imati priliku da naprave čestitke i poruke za svoje drugare. Radionice će trajati od 12 do 15 časova, a mališani će se družiti sa Deda Mrazom od 15h do 17h.
Svi pokloni i čestitke biće donirani Svratištu za decu i mlade Grada Novog Sada čiji rad možete pratiti i na njihovim zvaničnim profilima na društvenim mrežama – Instagram @svratistezadecuimlade i Fejsbuk „Svratište za decu i mlade Grada Novog Sada“. Cilj Svratišta je da spreči i smanji negativne posledice dece i mladih koje žive i rade na ulici.
Praznici su vreme darivanja, pa hajde da zajedno učinimo lepo delo i da budemo pravi drugari!
Čekamo vas u bioskopu Sinepleks Promenada!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *