Свечана премијера филма „Хероји Халијарда“ 11. октобра у Арени Синеплекс

Свечана премијера новог домаћег филма Радоша Бајића „Хероји Халијарда“, уз присуство дела глумачке и ауторске екипе, заказана је за среду, 11. октобар од 20 часова у биоскопу Арена Синеплекс. Ратна драма инспирисана истинитим догађајима стиже на велико платно биоскопа Арена уз црвени тепих и свечану атмосферу. Улазнице у продаји!
У пролеће 1944, у тренутку завршнице Другог светског рата, у једном српском селу у току је највећа појединачна акција спасавања америчких и савезничких пилота у историји светског ваздухопловства, позната као „Операција Халијард“. У позадини овог историјског догађаја одвија се прича о три брата Јовића и њиховој породици, разапетој између супротстављених идеологија. Док се Мирко бори у одредима Југословенске војске у отаџбини, Сретен се придружио партизанима. Илија, најмлађи мушки наследник, кога отац жели да сачува, растрзан је између две стране. Сага о њима и њихове индивидуалне трагичне судбине представљају парадигму српске националне трагедије, братоубилаштва и идеолошких раскола, који цео један народ одводе у суноврат.
У главним улогама: Жарко Лаушевић, Петар Божовић, Нела Михаиловић, Никола Ракочевић, Радован Вујовић, Стивен Вилијам Мур (Steven William Moore), Чубрило Чупић, Нина Нешковић…
Трејлер филма:https://www.youtube.com/watch?v=X8j9-5ZqPAo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *