Pušten još jedan kontingent ulaznica za veliku OPENS žurku

Zbog velikog interesovanja za veliku OPENS žurku, koja će biti održana večeras u Velikoj dvorani Spensa, pušten je još jedan kontingent ulaznica za parter pod nazivom „parter after 1.30h”.

Te ulaznice omogućavaju ulazak isključivo posle 1.30 časova, te organizatori apeluju na posetioce da se toga i pridržavaju jer ranije neće moći da uđu.

Evropska koncertna atrakcija i globalno najuspešniji bend sa Balkana, Dubioza kolektiv, predvodiće program OPENS žurke, čime će uz ogroman naboj pozitivne energije biti proslavljena godina mladih u Novom Sadu. Uz Dubiozu nastupiće i britanski producentski dvojac „ONE BIT“, koji u Novi Sad donose svoje energične hitove, ““My Way” sa Noah Cyrus i “Between You and Me”” sa Louis. Na koncertu organizovanom u ime proslave godine titule Omladinske prestonice Evrope do ranih jutarnjih sati atmosferu će dovesti do usijanja i jedna od najaktuelnijih pop pevačica domaće scene, Bojana Vunturišević i hitmejkerka zlatnog dodira Sara Jo, te beogradski dvojac Divolly & Markward, kao i novosadski ruts-rege heroji KILO KILO banda.

Tokom 2019. godine OPENS je postao sinonim za nove prilike i mogućnosti za energiju mladih, a velika zimska OPENS žurka biće održana upravo u želji da veliki broj pokrenutih projekata postane i ostane novosadska tradicija.

OPENS 2019

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *