НАГРАЂЕНИ НАЈБОЉИ ПРИПАДНИЦИ БЕЗБЕДНОСНИХ СЛУЖБИ И КОМУНАЛНЕ ПОЛИЦИЈЕ

Град Нови Сад доделио је награде припадницима Полицијске управе, Ватрогасно-спасилачке бригаде и Комуналне милиције у том граду, који су приликом обављања задатака из свог делокруга исказали висок степен професионализма и посвећености.

Новчану награду, на предлог претпостављених, добило је шесторо полицајаца и петоро ватрогасаца, а двоје комуналних милиционара добило је лап-топ рачунаре. Уручујући им захвалнице за заслуге и достигнућа у овој години , градоначелник Новог Сада Милош Вучевић честитао је  добитницима захваливши им се за све што су учинили за своје суграђане у 2021. години.

„Захвални смо на свим акцијама откривања кривичних дела и проналажења починилаца, а посебно на спасавању људских живота. Поносан сам на град који има овакве безбедносне службе и Комуналну милицију и задовољан што држава има снаге да поправља ваш материјални положај. Међутим, свестан сам да заслужујете још много више и сви заједно ћемо радити на томе да створимо добар амбијент у којем могу да расту плате“, истакао је Вучевић.

Помоћник начелника Полицијске управе у Новом Саду Момчило Совиљ рекао је  име награђених да је то “ заслуга свих колега који даноноћно раде на терену како би град био безбедан“. „Трудићемо се да будемо још ефикаснији и захваљујемо се градоначелнику на подршци“ , нагласио је Совиљ.

Захвалнице су уручене полицајцима Момчилу Крсмановићу, Момчилу Совиљу, Мирку Шарцу, Митру Тубину, Владимиру Тривуновићу и Ђури Радману. Награђени су и Дејан Остојић, Радивој Попов, Драган Перић, Дејан Павков и Ракић Марко из Ватрогасно-спасилачке бригаде, као и комунални милиционари Јована Добројевић и Радомир Вуковић.

Текст: Војвођански новинар

Фото: Град Нови Сад

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *