Монодрама Сандре Силађев „Дејт“ 14. маја у СНП-у

Дванаесто извођење ауторске монодраме Сандре Силађев ‘’ДЕЈТ’’ која ће на основу великог интересовања и великог пријема код публике, поново бити представљена публици 14. МАЈА 2023, у СРПСКОМ НАРОДНОМ ПОЗОРИШТУ у Новом Саду, са почетком у 20,00 сати.

И овог пута Сандра Силађев је у улози средовечне госпође и самохране мајке Оливере Живковић која је изашла на заказани љубавни састанак. Међутим, њен „дејт“ се не појављује. Оливера дакле чека.
Кога и шта? Да ли ће сазнати резултате својих здравствених налаза? Хоће ли открити који је смисао брака и заклињања на вечну љубав? Како Оливера третира мајчинство и тумачи положај жене у данашњем друштву? Да ли ће схватити зашто је дужина хаљине и висина штикле обрнуто пропорционална јачини морала? Хоће ли сазнати да ли су кафићи прилагођени потребама особа са инвалидитетом? Да ли је свет сигурно место за тинејџерке? Да ли је боље бити плаћена или неплаћена домаћица? Како самохрана мајка у исто време и доји бебу и иде на посао?
Оливера се осећа као дама, уседелица, бабадевојка и распуштеница, чак и као удовица мада нико није умро. Слуђена је категоризацијама и чудним односима између љубавника у 21 веку. Сматра да не тражи много од живота, само и једноставно оно што сваки одрасли појединац жели за себе – да пронађе своју сродну душу. Има ли је за Оливеру на „овом целом свету“? Или бар на интернету?

Публика ће бити у прилици да прати ток Оливериних мисли али и да помогне у одговорима на нека од ових питања током специјалног Q & А епилога.

НАПОМЕНА: Ова монодрама није за малолетне особе.
Вулгарност и простачка реторика користе се као инструмент којим се приказују дупли стандарди наметнути пре свега женама.

Улазнице за овај догађај се могу набавити он лајн и на благајни СРПСКОГ НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА.

Уколико сте заинтересовани за неке додатне информације, материјале или контакте са актерима или организаторима, контактирајте нас на телефон 069 8668 013 или мејл адресу: zeljko.spens@gmail.com i miodragh@gmail.com

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *