Наступом аргентинског ансамбла Танго џез квартет, у среду 17. августа почиње Новосадско музичко лето

Четворица сјајних музичара, чланова овог јединственог ансамбла доносе слушаоцу диван и креативан судар аргентинског танга и џез корена.
Састав је основан 2009. године у Буенос Ајресу на иницијативу вође ансамбла, саксофонисте Густава Фирмениха. Квартет је до сада остварио 10 албума и 25 међународних турнеја, наступајући у престижним салама, џез клубовима, као и на бројним музичким фестивалима широм Европе, Сједињених Америчких Држава, Кине, Русије, Јужне Америке и Африке.

Програм с којим ће се Танго џез квартет представити нашој публици носи назив „Историја танга”. Биће то једно очаравајуће музичко путовање – од мелодија најстаријег традиционалног танга до иновативних Пјацолиних композиција, а све то у јединственој комбинацији с џез елементима.

Концерт почиње у 21,00 часова.

Цена карте: 800,00 динара

***
Новосадско музичко лето 2022. трајаће до 26. августа. На овој традиционалној манифестацији у организацији Музичке омладине Новог Сада, а под покровитељством Града Новог Сада, нашу публику очекују квалитетни концерти танго, џез, севдах, фадо, поп и етно музике и то у извођењу врсних уметника из наше земље, Аргентине, Португала и Хрватске.

Више о концертима: http://www.muzickaomladina.org

Улазница још увек има за све програме и могу се купити лично у Музичкој омладини Новог Сада – радним данима од 9х до 13х и на дан концерта од 19х-21х у холу Синагоге или он-лине, уплатом на рачун хттпс://улазнице.музицкаомладина.орг/рс/сите/индеџ

Карте за концерт ДАМЕ ПЕВАЈУ ПОП Новосадског биг бенда су у продаји од 18. августа, на благајни Српског народног позоришта.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *