МИЛОШ БИКОВИЋ ПРЕД НОВОСАДСКОМ ПУБЛИКОМ 20. АПРИЛА У АРЕНИ СИНЕПЛЕКС

СВЕЧАНА ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА “ИЗАЗОВ“

Свечана премијера првог филма снимљеног у космосу „Изазов“ биће одржана у биоскопу Арена Синеплекс у четвртак, 20. априла од 20 часова. Новосадска публика ће након пројекције имати прилику да поздрави једног од главних глумаца, Милоша Биковића. Улазнице у продаји!
Филм “Изазов” први је филм у историји светске кинематографије који је сниман у космосу, односно на Међународној свемирској станици. Ову, по свему другачију филмску причу, предводио је прослављени руски редитељ Клим Шипенко, кога је публика већ упознала кроз филмове „Слуга“ и „Саљут 7“.
Торакални хирург Евгенија Бељајева има месец дана да се припреми за лет до Међународне свемирске станице, где мора да оперише члана посаде. Хоће ли бити спремна за изазов? Може ли она превазићи своје страхове и несигурности? Да ли ће успети да изведе компликовану операцију у нултој гравитацији и да космонауту пружи шансу да се жив врати на Земљу?
Глумачку поставу чине Јулија Пересиљд, Милош Биковић, Владимир Машков, Олег Новицкиј, Антон Шкаплеров, Пјотр Дубров, Јелена Ваљушкина, Варвара Володина, Андреј Шчепочкин, Александар Балујев, Игор Гордин, Алексеј Барабаш, Алексеј Гришин, Артур Бесчастниј.
Трејлер филма:https://youtu.be/Cphw6wnt1xA
Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа Арена Синеплекс.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *