MILOŠ BIKOVIĆ PRED NOVOSADSKOM PUBLIKOM 20. APRILA U ARENI SINEPLEKS

SVEČANA PREMIJERA FILMA “IZAZOV“

Svečana premijera prvog filma snimljenog u kosmosu „Izazov“ biće održana u bioskopu Arena Sinepleks u četvrtak, 20. aprila od 20 časova. Novosadska publika će nakon projekcije imati priliku da pozdravi jednog od glavnih glumaca, Miloša Bikovića. Ulaznice u prodaji!
Film “Izazov” prvi je film u istoriji svetske kinematografije koji je sniman u kosmosu, odnosno na Međunarodnoj svemirskoj stanici. Ovu, po svemu drugačiju filmsku priču, predvodio je proslavljeni ruski reditelj Klim Šipenko, koga je publika već upoznala kroz filmove „Sluga“ i „Saljut 7“.
Torakalni hirurg Evgenija Beljajeva ima mesec dana da se pripremi za let do Međunarodne svemirske stanice, gde mora da operiše člana posade. Hoće li biti spremna za izazov? Može li ona prevazići svoje strahove i nesigurnosti? Da li će uspeti da izvede komplikovanu operaciju u nultoj gravitaciji i da kosmonautu pruži šansu da se živ vrati na Zemlju?
Glumačku postavu čine Julija Peresiljd, Miloš Biković, Vladimir Maškov, Oleg Novickij, Anton Škaplerov, Pjotr Dubrov, Jelena Valjuškina, Varvara Volodina, Andrej Ščepočkin, Aleksandar Balujev, Igor Gordin, Aleksej Barabaš, Aleksej Grišin, Artur Besčastnij.
Trejler filma:https://youtu.be/Cphw6wnt1xA
Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa Arena Sinepleks.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *