БОЕМСКО ВЕЧЕ УЗ ФИЛМ „ТОМА“ 18. СЕПТЕМБРА У БИОСКОПУ СИНЕПЛЕКС ПРОМЕНАДА

Осетите живот највећег југословенског боема у јединственој атмосфери

У суботу, 18. септембра од 20 часова у биоскопу Синеплекс Променада закорачите у причу о животу Томе Здравковића, на Боемској вечери. Уз несвакидашњу атмосферу и поклоне за најсрећније посетиоце доживите један од најишчекиванијих домаћих филмова ове године. Улазнице су у продаји на благајнама као и путем апликације Синеплекс РС.

Како би Боемско вече било упамћено на прави начин, винарија Ковачевић је припремила поклоне за најсрећније посетиоце – вечеру за двоје у ресторану Винска кућа Ковачевић, пет флаша вина из ове познате винарије и једну флашу њихове ракије. У фоајеу биоскопа имаћете прилику да осетите праву боемску атмосферу уз пригодан декор кафане из Томиног времена.

Филм ,,Тома“ приказује саме његове почетке, баш као и врхунац славе, његове љубави које су га инспирисале приликом компоновања неких од највећих хитова и однос са великим бројем пријатеља које је имао у уметничком миљеу тадашње Југославије.

Поред Томе, кроз филм ћемо пратити и животе познатих уметника тог времена: Зорана Радмиловића, Мике Антића, Тозовца и других. ,,Тома” је биографски филм о Томи Здравковићу, човеку кога не памтимо само по његовим песмама и начину на који их је певао, већ и као једног великог боема – по понашању и у души.

Трејлер: хттпс:https://www.youtube.com/watch?v=FScqYLz6vvo&t=1s&ab_channel=TOMAFilm

Припремите се за Боемско вече пуно снажних емоција, љубави и добрих песама!

Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа и путем апликације СинеплексРС.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *