BOEMSKO VEČE UZ FILM „TOMA“ 18. SEPTEMBRA U BIOSKOPU SINEPLEKS PROMENADA

Osetite život najvećeg jugoslovenskog boema u jedinstvenoj atmosferi

U subotu, 18. septembra od 20 časova u bioskopu Sinepleks Promenada zakoračite u priču o životu Tome Zdravkovića, na Boemskoj večeri. Uz nesvakidašnju atmosferu i poklone za najsrećnije posetioce doživite jedan od najiščekivanijih domaćih filmova ove godine. Ulaznice su u prodaji na blagajnama kao i putem aplikacije Sinepleks RS.

Kako bi Boemsko veče bilo upamćeno na pravi način, vinarija Kovačević je pripremila poklone za najsrećnije posetioce – večeru za dvoje u restoranu Vinska kuća Kovačević, pet flaša vina iz ove poznate vinarije i jednu flašu njihove rakije. U foajeu bioskopa imaćete priliku da osetite pravu boemsku atmosferu uz prigodan dekor kafane iz Tominog vremena.

Film ,,Toma“ prikazuje same njegove početke, baš kao i vrhunac slave, njegove ljubavi koje su ga inspirisale prilikom komponovanja nekih od najvećih hitova i odnos sa velikim brojem prijatelja koje je imao u umetničkom miljeu tadašnje Jugoslavije.

Pored Tome, kroz film ćemo pratiti i živote poznatih umetnika tog vremena: Zorana Radmilovića, Mike Antića, Tozovca i drugih. ,,Toma” je biografski film o Tomi Zdravkoviću, čoveku koga ne pamtimo samo po njegovim pesmama i načinu na koji ih je pevao, već i kao jednog velikog boema – po ponašanju i u duši.

Trejler: https:https://www.youtube.com/watch?v=FScqYLz6vvo&t=1s&ab_channel=TOMAFilm

Pripremite se za Boemsko veče puno snažnih emocija, ljubavi i dobrih pesama!

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije SinepleksRS.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *