ČUVENI SINEPLEKS BIOSKOP STIŽE U NOVI SAD

OTVARANJE SINEPLEKS  PROMENADE SREDINOM NOVEMBRA

Najveći lanac bioskopa u regionu stiže u Novi Sad! Otvaranje „Sinepleks Promenade“ planirano je  za sredinu novembra u novom tržnom centru „Promenada Novi Sad“ u centru grada. Nakon višemesečnih radova, značajno uloženih sredstava i resursa, srpska Atina dobija bioskop urađen prema najnovijim standardima, uz najsavremeniju tehnologiju bioskopske industrije.

Svečano otvaranje  biće upriličeno uz specijalnu projekciju domaćeg filma “Južni vetar”, kada će bioskop ugostiti autorsku i glumačku ekipu ovog filma, koja će pozdraviti publiku i uveličati početak rada bioskopa.

Bioskop Sinepleks Promenada  imaće osam sala, sa kapacitetom od 1246 sedišta. Jedna sala biće opremljena superiornom MX4D tehnologijom, koju su odobrili holivudski studiji koji prikazuju blokbastere u 4D tehnologiji, sa čak 14 različitih specijalnih efekata.

“Nakon sedam godina, koliko smo prisutni na srpskom tržištu, sa zadovoljstvom dodajemo Novi Sad i novi bioskop u Promenadi na listu postojećih bioskopa u zemlji. Zajedno sa našim partnerima iz „Art Viste“, pružićemo savršeno bioskopsko iskustvo posetiocima, kako i dolikuje liderima na tržištu”, izjavio je gospodin Kristof Papousek, rukovodeći partner kompanije Sinepleks Internešenal.

Sve sale biće opremljene „RealD 3D“ sistemom, najnovijim laserskim projektorima, kao i vrhunskim procesorima zvuka. U holu bioskopa, posetiocima će, prvi put u Novom Sadu,  biti na raspolaganju i svojevrsna zabava u vidu takozvane „Virtual Reality“ platforme. Svi ljubitelji bioskopa biće u prilici da iskuse gledanje filmova u potpuno drugačijem položaju, ležeći u udobnim sofama, ekskluzivno u Sinepleks Promenadi. Zaljubljeni parovi moći će sve vreme da gledaju film zagrljeni u specijalnim, ljubavnim sedištima, koja će biti zastupljena u svim salama, a poseban komfor pružiće specijalna VIP sedišta sa dodatkom taburea za noge.

Sinepleks Promenada rezultat je zajedničke saradnje Sinepleksa, austrijske bioskopske grupacije sa više od pet decenija iskustva u filmskoj industriji, i Art Viste iz Beograda –  najuspešnije domaće kompanije u prikazivačkoj delatnosti, koja je na tržištu prisutna više od 20 godina.

Danas Sinepleks mrežu čini 42 multipleksa i šest tradicionalnih bioskopa u Austriji, Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, Grčkoj, Albaniji i Italiji, sa više od 300 sala. Još četiri multipleksa su u planu i trenutno su u fazi izgradnje. Inače, samo tokom 2017. godine, Sinepleks bioskopi ugostili su oko 12 miliona posetilaca.

izvor: Sinepleks (Cineplexx)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *