Šaroliki muzički novembar

Šaroliki muzički novembar

Utorak, 12. novembar, Sinagoga, 20h
Gala koncert operske muzike Vissi d’arte
Učestvuju:
Umetnički ansambl Ministarstva odbrane „Stanislav Binički“
Dirigent: Emanuel Plason
Solisti: Nino Lezava, sopran – Zurab Zurabišvili, tenor
Jasmina Trumbetaš Petrović, sopran – Aleksandar Stamatović, bas-bariton
Marija Jelić, sopran
Na programu su najlepše operske arije Pučinija i Verdija

Ulaznice se prodaju u prostorijama Muzičke omladine Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8h do 14h, kao i ON-Line: www.muzickaomladina.org. Cene ulaznica: 800,00 dinara parter sredina i i 600,00 dinara parter sa strane. Studenti, đaci i penzioneri imaju popust 50%.

Subota, 16. novembar, Sinagoga, 20h


ZORAN PEVA ARSENA
Slovenački pevač i tekstopisac Zoran Predin dolazi u Novi Sad u sklopu regionalne turneje, nakon izlaska 40. studijskog izdanja „Zoran peva Arsena“. Za ovaj album Predin je kao Arsenov prijatelj, kolega i srodna poetska duša, iz njegovog šarolikog opusa odabrao 12 pesama. Ovo izvanredno delo nastalo je u saradnji s Damirom Kukuruzovićem i pratećim bendom „Đango Group“ s kojima će Zoran i nastupiti na najavljenom koncertu u Novom Sadu.

Prodaja ulaznica u knjižari „Mala velika knjiga“ u holu Pozorišta mladih i na prodajnom mestu GIGS TIX-a (Pariski magazin, Kralja Aleksandra) i On-line www.muzickaomladina.org Cena karte: 1.600,00 dinara

Četvrtak, 28. novembar, Srpsko narodno pozorište, 20h
Amira Medunjanin & Vojvođanski simfonijski orkestar
Nakon izuzetnog uspeha prošlogodišnjeg koncerta, održanog 14. decembra u Srpskom narodnom pozorištu i na zahtev brojnih posetilaca, čuvena etno diva i naš ugledni orkestar prirediće publici još jedno nezaboravno veče sevdalinki, obučenih u savremeno ruho zahvaljujući modernim orkestarskim aranžmanima oplemenjenim i elementima drugih muzičkih pravaca.

Koncert je R A S P R O D A T ! ! !

Subota, 30. novembar, Sinagoga, 20h
Put kroz san
Aleksandar Dujin Orkestra
Gosti koncerta:
Novosadski kamerni hor, dirigent: Božidar Crnjanski i Nevena Reljin, vokal
Program: gospel, džez i filmska muzika
Ovo je prvi put da nastupam sa svojim orkestrom i kamernim horom, tako da je ovaj program za mene veliki izazov“. „Siguran sam da će i ove jeseni publika uživati u prelepom zvuku novih kompozicija koje ćemo prezentovati…Na kraju još da naglasim da je za mene klavir najdraži instrument, ali ne postoji savršeniji od vokala. A njih će biti mnogo…“ objašnjava Dujin najavljujući ovaj koncert.

Prodaja ulaznica prostorijama Muzičke omladine Novog Sada (Katolička porta 2, tel. 021/452-344), radnim danima od 8h do 14h, kao i ON-Line: www.muzickaomladina.org. Cene ulaznica: 800,00 dinara parter sredina i i 600,00 dinara parter sa strane.

izvor: MONS

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *