Филм ,,Викенд са ћалетом” сутра у биоскопу Синеплекс Променада

Део глумачке екипе филма ,,Викенд са ћалетом” поздравиће публику у биоскопу Синеплекс Променада сутра, у петак, 30. октобра након пројекције од 20 часова.

Остварење у коме је Момчиловић окупио истакнута имена домаћег глумишта: Ненада Јездића, Банета Видаковића, Миодрага Микија Крстовића, Бориса Миливојевића, Катарину Радивојевић, Светлану Цецу Бојковић доноси причу о паралелним световима, о оцу и сину различитих карактера који након година раздвојености покушавају да успоставе пријатељски однос у току само једног викенда.

Кашика (Ненад Јездић), средовечни београдски криминалац, припадник старе школе, заробљен у времену када је био у пуној снази, жарко пожели да проведе викенд са Огњеном, једанаестогодишњим сином из претходног брака. Бивша супруга му излази у сусрет јер је свесна чињенице да се Кашики ближи крај и да је то вероватно последњи сусрет сина са оцем. С обзиром да га није виђао пет година јер је због ,,малих компликација” имао забрану приласка дечаку, Кашика покушава да по убрзаном курсу у сина утисне све оно што он сматра важним за живот и преживљавање на улици и да истовремено из малог истера све оно што је по његовом мишљењу мекано, слабашно и девијантно.

Огњен, одрастао у савременом њи-фи окружењу, из виртуелног, муњевито, без времена да дође до даха, упада у подземни свет свог оца који покушава немогуће – да у неколико дана испоручи сву топлину, искуство и мудрост које поседује, истовремено покушавајући да као ,,прави београдски шмекер” од малог сакрије своју болест…

Трејлер филма ,,Викенд са ћалетом” –https://youtu.be/0F3i7C2adRY

Улазнице за специјалну пројекцију филма ,,Викенд са ћалетом” у продаји су на благајни биоскопа Синеплекс Променада.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *