Početak nove sezone koncerata u hali 2 Sajma – nastupa Mile Kekin

Ostalo je samo još tri dana do spektakularnog koncerta Mileta Kekina u Hali 2 Novosadskog sajma, mestu poznatom po vrhunskom provodu.
U subotu, 9. septembra sa početkom u 21 sat, Kekin će još jednom svojoj vernoj publici podariti sjajan koncert koji će definitivno obeležiti kraj leta.
Od srčanih ritmova do životnih, Kekina muzika odžvanja suštinom života, ljubavi i pobune. Njegov karakterističan spoj roka, panka stvara vanvremenski muzički koktel, čarobnu mešavinu zvukova kojoj je nemoguće odoleti.
Njegova strast i posvećenost muzici su neizmerni. Svaki akord koji svira nosi deo njegove duše, a svaka nota priča priču koja nas povezuje s dubokim emocijama.
Mile je istrajan i beskompromisan umetnik. Njegova muzika je poziv na buđenje, na borbu za ono što verujemo. On je muzički bard koji prelazi granice, spaja ljude i budi u nama snagu da menjamo svet. Njegov glas je oružje ljubavi, a pesme su mu sredstvo izražavanja istine.
Zato se pripremite za nezaboravno muzičko putovanje s Miletom Kekinom.
Ukoliko još niste, ulaznice za koncert možete nabaviti na svim Gigs Tiks prodajnim mestima.
Ne zaboravite da će druga polovina septembra u Hali 2 takođe će vrveti od odlične energije i strastvene atmosfere za koju će se pobrinuti riječki Let 3 i to 23. septembra u Hali 2.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *