NS Market SVE ZA 10

Deseti NS Market pod sloganom „Sve za 10“ biće održan u subotu, 23. novembra 2019. godine, od 11 do 19 časova,
u prostoru Kulturne stanice „Eđšeg“ (ulica Antona Čehova 4)

Novembar je period u godini kada se nalazimo na prekretnici svemoguće jeseni i praznične zime, kada duh praznovanja i proslava počinje da nas obuzima. Sada je pravo vreme da počnete da mislite i o božićnim i novogodišnjim poklonima, a i slavskim, što da ne.
Jubilarni Deseti NS Market ponudiće Novosađankama, Novosađanima i svima koji te subote budu u Novom Sadu najlepše boje, najbogatije ukuse, najunikatnije kreacije. Sa sigurnošću tvrdimo da je to pravo mesto na kojem ćete pronaći savršen poklon za Vas i Vama drage ljude.

U KS „Eđšeg“ u subotu, 23. novembra posetioci će moći da nabave ručno rađene proizvode od drveta, tekstila, metala, kože, stakla, da degustiraju domaću hranu i piće sa poljoprivrednih gazdinstava, da se prepuste čarima prirodne kozmetike…

Posetioci i izlagači će uživati u muzici našeg di- džej   Jovana, a jubilarno druženje obogatiće i „POP HOR RADIO“.
Hor postoji od 2016. godine, a njime rukovodi Dušica Stojković. Izvode uglavnom strane i domaće pop hitove, a sve češće su deo raznih manifestacija u našem gradu. Imaju oko pedeset članova, među kojima dominiraju žene raznih generacija, ali su veoma dobrodošli i muški pevači. Među članovima nalaze se domaćice, pravnici, frizeri, konobari, zdravstveni radnici… Iako je hor amaterski, veoma je dobro organizovan, a njihovi nastupi su uvek zapaženi.
Kao i uvek, biraćemo Naj štand, a povodom jubilarnog događaja obezbedili smo poklon iznenađenja i za izlagače i za publiku. Zahvalićemo se svima koji su doprineli da stignemo do našeg desetog izdanja.

„Za ovih 10 marketa preko 300 izlagača je prošlo kroz naše događaje. Imali smo još 6 dodatnih programa (radionica, okruglih stolova i gostujućih nastupa) pored promotivno prodajnih događaja.
Na svakom od 10 marketa organizovali smo prateće programe: krativne i edukativne radionice, nastupe novosadskih muzičara, različite animacije za publiku.“-rekla je Marija Srdić, organizatorka NS marketa.

Dragi Novosađani i svi koji budete u Novom Sadu u subotu, 23. novembra, dobrodošli ste na novi susret sa malim proizvođačima, zanatlijama, kreativcima i inovatorima!

(izvor i foto- NS market tim)

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *