„Dečije povrede“, 15. maja u velikoj sali NIS-a

Pozorišna  predstava „Dečije povrede“, održaće se 15. maja sa početkom u  20.00 časova u VELIKOJ SALI NIS-a u Novom Sadu.
Orginalni scenario crne  i romantične komedije, melodrame,  „Dečije povrede“ napisao je američki dramski pisac Džozef Radživ  2011 godine, a uloge tumače SLOBODA BOBA MIĆALOVIĆ I VUK KOSTIĆ, a u režiji Ivana Vukovića.
Reč je o duo drami koja prikazuje toplu, ljudsku priču između dvoje naizgled sličnih individua, podjednako nesrećnih i usamljenih, koji se sreću tokom razdoblja od tri decenije. Drama se odvija nehronološki, vremenski skače u prošlost, onda ide iznenada u budućnost, da bi se vratila u sadašnjost, što doprinosi dinamici i atraktivnosti radnje.

Komad opisuje platonski emotivni odnos junaka koji se od njihove 8. do 38. godine susreću najviše u ambulanti, vidaju svoje rane, odnosno kako naziv kaže – dečije povrede, koje su i psihološke, fizičke, na svaki način bolne, kroz patnju i neprijatnosti, a dirljivo je kako kroz razvojni put njihove veze tokom 30 godina, iako su sa nekim drugim osobama u ljubavi, zapravo nikada ne odustaju jedno od drugog.

Ulaznice za predstavu se mogu kupiti na blagajni i onlajn prodajnoj  mreži  GIGS  TIX-a.

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *