„Youth Heroes Motivation Day” у КС Свилара

„Youth Heroes Motivation Day” у петак, 15. новембра са почетком у 11х, у Културној станици Свилара у Новом Саду, када ће бити одржана свечана додела „Youth Heroes” награда најуспешнијим младим људима у Србији!

Говорници који ће на догађају „Youth Heroes Motivation Day” причати о својим искуствима и путу до успеха биће Ненад Пагонис, професионални кик-боксер и десетоструки шампион света и Иван Билди, експерт за дигитални маркетинг.

ЕXIТ фондација и компанија НИС су четврту годину узастопно организовали национални „„Youth Heroes” конкурс, са циљем да се млади хероји у Србији извуку из анонимности, представе јавности и промовишу како би постали инспирација, понос и узор за све генерације. На адресу ЕXIТ фондације је током трајања конкурса, од маја до августа, стигло преко стотину пријава, а стручни жири је одабрао осамнаест младих хероја из укупно четири области: образовања/науке, предузетништва/креативних индустрија, културе/уметности и друштвеног активизма. Поред награда у наведеним категоријама, биће додељена и Специјална „Youth Heroes” награда.

Свима њима ће на свечаности у петак, 15. новембра, у Културној станици Свилара у Новом Саду, бити уручене награде.

 

извор:EXIT PRESS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *