ОТВОРЕН „НОВОСАДСКИ ОКТОБЕРФЕСТ“

Члан Градског већа за привреду Милорад Радојевић присуствовао је отварању „Новосадског окоберфеста“ који се одржава од 24. и 25. септембра на крову тржног центра „Променада“, у организацији компаније „Color press group“, а уз подршку Града Новог Сада.

– Новосадски Октоберфест је за веома кратко време успео да заузме важно место у календару манифестација Новог Сада. Преносећи дух Немачке у Нови Сад, са богатим програмом, великим бројем посетилаца и излагача, Октобeрфест је обогатио туристичку понуду Новог Сада. Нажалост, Корона је учинила да практично све стане и прошле године нисмо имали овај догађај у свом редовном издању. Драго ми је што смо у прилици да данас отворимо шести по реду Октоберфест и да сви заједно покажемо да уз поштовање свих епидемиолошких мера овакви догађаји могу да се одржавају. Сигуран сам да ће у новом амбијенту и уз веома квалитетан програм сви посетиоци уживати ова два дана – рекао је Милорад Радојевић приликом отварања манифестације.

Новосађани и њихови гости моћи ће да уживају у више десетина марки пива из целог света, баварским кобасицама, перецама и пуно добре забаве. Прве вечери Фестивала на крову тржног центра „Променада“ наступају Блажа и кљунови, бендови „Bjelo Dugme Tribute“ и „Ortodox Celts“. Субота је предвиђена за „Red Hot Chili Peppers Tribute“, „GIFT“ и Атомско склониште. Поред сјајног музичког програма посетиоци ће бити у прилици да се опробају у такмичарским играма и освоје вредне награде.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *