Новогодишња чаролија за децу на Сланој бари

Месна заједница „Слана бара“ и удружење грађана „Новосадски кутак“ уз подршку Градске управе за културу Града Новог Сада припремили су целодневни програм за децу „Новогодишња чаролија“ за 28. децембар са почетком у 10 часова у Спортском центру „Слана бара“.
Деца ће уживати у чак четири представе и то: Упалимо рефлекторе – „Две новогодишње јелке“ (10 часова), Мађионичар Воларе – „Магију зеца воле сва деца“(11 часова), Студио Жељко Весељко – „Мајмун Миша у Земљи слаткиша“ (14 часова) и Надатеатар – „Кад порастем бићу Деда Мраз“ (14:40 часова).

Овај несвакидашњи догађај тачно у 12 часова употпуниће и радионица „Најлепша новогодишња јелка“ у оквиру програма Сланобарска маштаоница, а који Месна заједница „Слана бара“ организује већ седму годину заредом. На тај начин спроводи се Културна стратегија Града за децентрализацију културе, а наши најмлађи Сланобарци се у оквиру радионица упознају са креативним изражавањем кроз различите стилове уметности.

„Новогодишња чаролија“ завршиће се Новогодишњим концертом, па ће тако наше најмлађе суграђане забавити феноменални дечији композитор и текстописац Бранимир Росић – чији ће концерт „Авантуре Банетове летеће гитаре“ почети у 15:30 часова.

извор: ртв.рс

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *