Одржана  еколошка   радионица за децу  у Панчеву „Моја папирна шума“

Радионица за децу „Моја папирна шума“ реализована је на Панчевачкој новогодишњој чаролији 2023, одржаној 28. децембра 2023. године на платоу Градске управе Панчево.


У срцу дешавања била је јединствена радионица под називом „Моја папирна шума“, коју је водила Јелена Допуђ, уредница дечјег листа Невен из Новог Сада.
Радионица је саставни део истоименог пројекта који је подразумевао два сегмента: организовање креативне радионице и предавања за децу и младе о флори и фауни Панчева – с посебним акцентом на заштићене врсте које су заступљене на територији града и околине као и припрему и објаву медијских текстова у локалним медијима у вези очувања животне средине и специфичности биодиверзитета.Малишани су имали прилику да на радионици покажу своју креативност сецкањем, лепљењем, цртањем и скупљањем дружине од папира и учећи о биљном и животињском свету на нашем подручју.
Пројекат удружења “Медијакулт” је суфинансиран на конкурсу за еколошке пројекте Секретаријата за заштиту животне средине Града Панчева.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *