„Новосадска цветна пијаца“ у петак и суботу на платоу испред Спенса

У петак и суботу, 1. и 2. октобра ће се одржати четврта „Новосадска цветна пијаца“ у јесењем циклусу, на платоу испред СПЕНС-а. Радно време Новосадске цветне пијаце је у петак од 8.30 до 19.00 часова, а у суботу од 8.00 до 17.30 часова.

Циљ организовања ових догађаја је промоција малих произвођача и да им омогућимо да представе своје производе нашим суграђанима. Кроз овакав вид промоције различитих профила излагача и произвођача, омогућавамо да унапреде своју понуду, пласирају своје производе, остваре пословну сарадњу са осталим произвођачима и да промовишу своју делатност, наводи се у саопштењу организатора.

На „Новосадској цветној пијаци“, представиће се произвођачи и излагачи цвећа, садница, опреме за хортикултуру, меда, хране, уметничких заната. Излагачи су припремили понуду сезонског цвећа, садница четинара и лишћара, кактуса, перена, расада, опреме за садњу и башту, нешто здраво и слатко и слано, ручно произведено и украсно… Као и до сада сваки савет око неге одређене биљке се могу добити од излагача.

Следећа „Новосадска цветна пијаца“ је планирана за 8. и 9. октобар 2021. године.

„Молимо све посетиоце „Новосадске цветне пијаце“, да правилно носе маске за лице и да одржавају растојање од 1,5 метра уколико је могуће, како бисмо сви били безбедни“, додаје се у саопштењу Покрета горана Новог Сада.

извор, фото:  Покрет горана Новог Сада

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *