СВЕЧАНА ПРЕМИЈЕРА КОМЕДИЈЕ “ЖИВИ И ЗДРАВИ” 7. ФЕБРУАРА У АРЕНИ

Комична филмска прича о свадби којој се сви радују, осим младенаца, стиже на велико платно, а тим поводом организована је свечана премијера у биоскопу Арена Синеплекс у среду, 7. фебруара од 20 часова, уз присуство дела ауторске и глумачке екипе. Драматична комедија “Живи и здрави” води вас на традиционалну свадбу на црногорском приморју и упознаје вас са обичајима за које нисте ни сањали да постоје.
Два дана пре свадбе Драгана одлучује да ипак не жели да се уда. Међутим, све је спремно: родбина је позвана, поклони купљени, музика плаћена, а пршути исфетани. За Леса, строгу и сурову главу младожењине породице, нема говора о отказивању. Свадба мора да се деси, он свој образ пред народом неће тек тако изгубити. Занесен романтичном идејом о браку и љубави, младожења Момо се нада да ће млада заиста остати. Тако креће највећа фарса икад приређена на полуострву, зачињена великом количином динамита, како традиција и обичаји налажу.
У главним улогама су Тихана Лазовић, Горан Славић, Момчило Пићурић, Горан Богдан, Сњежана Синовчић Шишков, Драгана Дабовић, Никола Ристановски, Мирјана Јоковић, Дејан Ђоновић и многи други. Сценарио и режију потписује Иван Мариновић.
Трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=pSn5LHXFatk
Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа Арена Синеплекс.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *