ПРИДРУЖИ СЕ „СИНЕПЛЕКСОМАНИЈИ“ И ОСВОЈ ВРЕДНЕ ПОКЛОНЕ!

Компанија Cineplexx обележава 12 година пословања у Србији и тим поводом позвала је своје верне посетиоце да учествују у наградном конкурсу и одговоре на питање: ,,Како би се звала једна сала у биоскопу Cineplexx Променада да си јој ти кума/кум?“. Најкреативније одговоре наградиће, како кажу,  фантастичним поклонима.

„Посети биоскоп Cineplexx Променада од 1. до 14. априла, буди креативан и на полеђини своје улазнице напиши нам како би ти назвала/о једну салу у биоскопу Cineplexx Променада.  Попуњену улазницу (име, презиме и контакт телефон) убаци у кутију, а ми ћемо резултате креативног конкурса објавити 20. априла на сајту. Ми се држимо оне старе да ,,кум није дугме“ и у сарадњи са нашим партнером  припремили смо звездане поклоне за најкреативније предлоге и то мобилни телефон Samsung S24, Bosch  штапни усисивач и Philips електричну четкицу за зубе. LAGUNA је обезбедила своја најчитанија издања, док су се за наше најмлађе посетиоце побринули MEDELA која је обезбедила слатке пакете, DEXI CO који обезбеђује вредносне поклоне за куповину у својим радњама, као и MC Donald’s који ће обрадовати део учесника поклонима и ваучерима за своје ресторане.“, наведено је на интернет страници тог биоскопа.

Како подсећају у овом позиву, „Cineplexx биоскопи обогаћују културну и забавну понуду градова у којима послују, Cineplexx мрежа у Србији данас броји 8 мултиплекс биоскопа са укупно 61 салом капацитета приближно 11.000 места, а током 12 година постојања, Cineplexx биоскопе у Србији посетило је чак 15.404.000 гледалаца“.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *