МИЛОШ БИКОВИЋ У БИОСКОПУ АРЕНА СИНЕПЛЕКС

Свечана премијера урнебесне руске комедије ,,Слуга” којој ће присуствовати главни протагониста филма, Милош Биковић, заказана је за суботу, 28. децембар од 20 часова у биоскопу Арена Синеплекс. Карте су у продаји.
На велико платно биоскопа Арена Синеплекс  стиже још један руски филм. После великих успеха филмова „Лед“, „Сунчаница“ и „Бездушни 2“, долази нам још један пројекат у којем главну улогу тумачи наш млади глумац Милош Биковић који ће се након пројекције поклонити посетиоцима биоскопа.
Рођен у богаташкој породици, млади Григориј, „Гриша“ (Милош Биковић) је толико ушушкан у свом лагодном животу да мисли да је „изнад закона“. Када оде предалеко у својим испадима и бива суочен са затворском казном, његов отац предузима радикалне мере.
Уз помоћ старог пријатеља, психолога, отац смишља план да рехабилитује свог непослушног сина. Гриша упада у изрежирану саобраћајну незгоду, а када дође себи, биће 1860. година, а он ће се наћи на великом сеоском имању, као обични слуга без веза и без примеса живота какав је до тада живео.
Људи који га окружују на имању су такође слуге и никада нису чули за рецимо – мобилне телефоне. Гриша пролази тежак пут од размаженог богаташа до човека који цени мала животна задовољства и вредан рад, који упознаје добре стране правог пријатељства и наравно, љубави.
Карте за свечану премијеру филма ,,Слуга” у продаји су на благајни биоскопа Арена Синеплекс.

Трејлер филма: https://youtu.be/0cHvqJjZ5os

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *