ДРАГАН МИЋАНОВИЋ УЗ НАЈВЕЋЕ ХОЛИВУДСКЕ ЗВЕЗДЕ НА „COMEDY NIGHT“

Урнебесна комедија и 1000 бонус бодова 24. јуна у биоскопу Синеплекс Променада

Сјајну глумачку екипу коју чине Салма Хајек, Рајан Рејнолдс, Самјуел Л. Џексон, Морган Фриман и Антонио Бандерас, гледаћемо на великом платну биоскопа Синеплекс Променада и то на  догађају COMEDY NIGHT у четвртак, 24. јуна од 20 часова. Припремите ваше Синеплекс бонус картице јер вас очекује 1000 поклон бодова. Карте су продаји на благајни биоскопа Синеплекс Променада и путем апликације Синеплекс РС.

Након генијалне комедије из 2017. године ,,Мафијашки телохранитељ“, најсмртоноснији чудни пар на свету – телохранитељ Мајкл Брајс и убица Даријус Кинкејд – поново су заједно, у још једној мисији опасној по живот.

Још увек без дозволе и под лупом, Брајса на акцију присиљава још нестабилнија Даријусова супруга, озлоглажена међународна преваранткиња Соња Кинкејд. Док Брајса до нервног слома доводе његова два најопаснија штићеника, трио се до гуше уплиће у глобалну заверу и ускоро открива да су само они ти који стоје између Европе и тоталног хаоса. У забавном и смртоносном злочину придружују се Антонио Бандерас као моћни лудак жељан освете и Морган Фриман као … па, мораћете да погледате филм. Поред сјајних холивудских имена, појављује се и наш познати глумац Драган Мићановић.

Комедија која ће те насмејати до суза, а како и не би уз овакву глумачку поставку и 1000 поклон бодова на Синеплекс бонус картици гарантују забаву за памћење. Не заборави да бодове са своје Синеплекс бонус картице можеш да замениш за супер награде. Видимо се на  COMEDY NIGHT догађају у биоскопу Синеплекс Променада!

Трејлер филма ,,Телохранитељ мафијашеве жене“ – https://youtu.be/B-NcEGgg0_U

Улазнице за COMEDY NIGHT  и филм ,,Телохранитељ мафијашеве жене“ су у продаји.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *