„Барби“ – стиже у Синеплекс Променаду

Барби стиже у великом стилу у биоскоп Синеплекс Променада! Филм о којем прича цео свет “Барби” стиже претпремијерно у биоскоп Синеплекс Променада 19. јула у 19 часова, а заједно са ТЦ Променада организована је и журка загревања за све љубитеље Барби бренда 18. јула на платоу тржног центра од 18 до 20 часова. Барби „warm up party“ доноси део ружичастог света на плато испред ТЦ Променада заједно са јединственим Барби аутомобилом, великом Барби кутијом за фотографисање, прегршт добре музике и поклонима, а сви посетиоци премијере филма, 19. јула добиће поклон, пиће добродошлице и сјајну забаву у специјалном кутку за фотографисање у холу биоскопа. Улазнице су у продаји!

Свако од нас је Барбика или Кен, зато искористите прилику да направите забавне фотке и придружите нам се већ 18. јула на тематској журци. На платоу ТЦ Променада чека вас јединствени брендирани ауто, Барби кутија, поклони од Pertini Toys промотера, а можете уживо погледати и како настаје прелепа Барбе слика од стране новосадске уметнице Исидоре Томић која ће, у сарадњи са Арс креативно и маштовито, после догађаја слику поставити на хуманитарну лицитацију.

Наредног дана, 19. јула, у холу биоскопа Синеплекс Променада почиње права Барби еуфорија већ од 18 часова, када ће бити постављен специјални кутак за фотографисање. Пред пројекцију у 19 часова, очекује вас пиће добродошлице а партнери Barbi NIGHT догађаја припремили су тематске поклоне! Pertini Toys дароваће свим посетиоцима ваучере са попустом на Барби колекцију, а најсрећнијима специјалне Барби пакете. NYX, официјелни маке уп бренд филма, припремио је поклоне за најсрећније, као и брендови Deverushe и Zlayka  који ће некима од вас поклонити специјално израђене производе за ову прилику из свог асортимана.

Улогу иконичне лутке преузима Марго Роби, а њену бољу половину Кена игра Рајан Гослинг. Режију потписује Грета Гервиг, док звездана постава укључује још и Вила Фарела, Кејт Мек Кинон, Симу Лу, Мајкла Серу и Америку Фереру. Очекивано, сценографијом доминира упечатљива ружичаста боја, а цела естетика филма инспирисана је привидом савршеног живота и изгледа јунака филма.

Трејлер филма:https://www.youtube.com/watch?v=jAUNp_TuDkM&ab_channel=BlitzFilmSrbija

 

Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа http://www.cineplexx.rs

Подигнимо еуфорију на још виши ниво! Видимо се 18. и 19. јула у ТЦ Променада!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *