Фестивал Новосадске музичке свечаности – НОМУС

Фестивал Новосадске музичке свечаности – НОМУС у организацији Музичке омладине Новог Сада, а под покровитељством Града Новог Сада,
одржаће се од 21. до 28. октобра.

Овогодишње издање под слоганом „Миграције” чини осам јединствених програма, које ће на сценама Синагоге и Српског народног позоришта изводити реномирани солисти и ансамбли из Италије, Шпаније, Русије, Јерменије, Велике Британије, Аустрије и наравно наше земље. Програм Номуса 2021. представља занимљиви спој уметничке, етно и цросс овер музике, а обогатиће га и један плесни, фламенко спектакл. На репертоару фестивала ће бити доста заступљена и музика Волфганга Амадеуса Моцарта, а поводом обележавања 230 година од смрти највећег музичког генија свих времена.

Сви детаљи о учесницима и програмима и ценама улазница могу се пронаћи на сајту Музичке омладине Новог Сада http://www.muzickaomladina.org/events-timeline/

Улазнице за све програме су у продаји у Музичкој омладини Новог Сада (Католичка порта 2), радним данима од 8х до 14х, односно на благајни Српског народног позоришта – за програм који ће се ту и одржати (Позоришни трг 1) од 10х до 19.30х.
Карте се могу резервисати и он-лине на линковима: http://online.muzickaomladina.org/karte//#/login(за концерте у Синагоги) и https://prodaja.snp.org.rs/sr/site/index (за програм у Српском народном позоришту)

На свим концертима, примењиваће се актуелне мере/одредбе Владе Републике Србије, а у циљу спречавања и сузбијања заразне болести Ковид-19:
-приликом уласка у салу и за време трајања концерта, обавезно је ношење заштитне маске.
-свако друго место у сали ће бити празно/слободно, односно између сваког посетиоца ће бити обезбеђена неопходна физичка дистанца, без обзира на то да ли су у питању чланови породице, пријатељи и сл.
*Напомињемо да су мере подложне променама и да ће се организатор концерата прилагодити свим новим одредбама уколико до њих дође.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *