Почетак нове сезоне концерата у хали 2 Сајма – наступа Миле Кекин

Остало је само још три дана до спектакуларног концерта Милета Кекина у Хали 2 Новосадског сајма, месту познатом по врхунском проводу.
У суботу, 9. септембра са почетком у 21 сат, Кекин ће још једном својој верној публици подарити сјајан концерт који ће дефинитивно обележити крај лета.
Од срчаних ритмова до животних, Кекина музика оџвања суштином живота, љубави и побуне. Његов карактеристичан спој рока, панка ствара ванвременски музички коктел, чаробну мешавину звукова којој је немогуће одолети.
Његова страст и посвећеност музици су неизмерни. Сваки акорд који свира носи део његове душе, а свака нота прича причу која нас повезује с дубоким емоцијама.
Миле је истрајан и бескомпромисан уметник. Његова музика је позив на буђење, на борбу за оно што верујемо. Он је музички бард који прелази границе, спаја људе и буди у нама снагу да мењамо свет. Његов глас је оружје љубави, а песме су му средство изражавања истине.
Зато се припремите за незаборавно музичко путовање с Милетом Кекином.
Уколико још нисте, улазнице за концерт можете набавити на свим Гигс Тикс продајним местима.
Не заборавите да ће друга половина септембра у Хали 2 такође ће врвети од одличне енергије и страствене атмосфере за коју ће се побринути ријечки Лет 3 и то 23. септембра у Хали 2.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *