Oktobarski Green Love festival u novom Centru za kulturu

Osmišljena kao centar za kulturne manifestacije – Hala 6 Novosadskoj sajma sada će biti, između ostalih, i novi dom Green Love festivala. U novom prostoru za kulturu i umetnost, publika će moći da uživa već početkom oktobra, kada je zakazano jesenje izdanje jednog od najvećih regionalnih festivala elektronske muzike.

Oktobarski Green Love festival biće upriličen 8. i 9. oktobra, a svi ljubitelji elektonskog zvuka slušaće veličanstvene setove domaćih i stranih di-džejeva.

Tehno na repertoaru 8. oktobra

Prvo veče, 8. oktobra, Green Love će ponovo ugostiti moćnu, talentovanu Rebeku. Ova engleska kraljica tehna, koja je 2018. godine proglašena za najbolju producentkinju od strane DJ Magazina – britanskog magazina posvećenog elektronskoj muzici, podariće publici nezaboravno veče. Budući da je krasi bogata karijera, duga 20 godina, kao i iskustvo kroz rad sa producentima kao što su Dejv Klark, Derik Karter, Riči Hotin i Bili Nasti, Novosađane i njihove goste ponovo će oduševiti nesvakidašnjim umećem za di-džej pultom.

Uz nju, nastupiće i poznati novosadski di-džejevi – Lag i Vladimir Aćić koje publika uvek s nestrpljenjem čeka!

Drugo veče rezervisano za progresiv

Novi ambijent, dovodi nove goste! Drugo veče, 9. oktobra uveličaće poznati izraelski di-džej Roj Rosenfeld koji će sada, prvi put nastupiti na Green Love festivalu. Miljenik jedne od najvećih svetkih progresiv haus izdavačkih kuća, poput „All Day I Dream“, podržan od vodećih imena na svetkoj elektronskoj sceni kao što su Solomon, Lee Buridge, Guy J, Hernan Cattaneo i mnogi drugi, publiku će zasigurno ostaviti bez daha.

To isto veče, uveličaće i poznati di-džej trojac Wet dreams. Di-džej Fakir, Aleksandar Zec i Dachony i ovoga puta biće dobitna kombinacija na jesenjem Green Love festivalu.

Ulaznice možete pronaći na svim Gigstix prodajnim mestima po ceni od 2.290 dinara, dok pojedinačne iznose 1.490 dinara.

Kao i uvek, vrlo je važno da #SAMOODGOVORNO rejvujemo jer je to jedini način da zaštitimo sebe i druge i da se prepustimo „zelenoj“ ljubavi, koju iznova budi vrhunska elektronska muzika.

izvor, foto: Green love

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *