„Дечије повреде“, 15. маја у великој сали НИС-а

Позоришна  представа „Дечије повреде“, одржаће се 15. маја са почетком у  20.00 часова у ВЕЛИКОЈ САЛИ НИС-а у Новом Саду.
Оргинални сценарио црне  и романтичне комедије, мелодраме,  „Дечије повреде“ написао је амерички драмски писац Џозеф Раџив  2011 године, а улоге тумаче СЛОБОДА БОБА МИЋАЛОВИЋ И ВУК КОСТИЋ, а у режији Ивана Вуковића.
Реч је о дуо драми која приказује топлу, људску причу између двоје наизглед сличних индивидуа, подједнако несрећних и усамљених, који се срећу током раздобља од три деценије. Драма се одвија нехронолошки, временски скаче у прошлост, онда иде изненада у будућност, да би се вратила у садашњост, што доприноси динамици и атрактивности радње.

Комад описује платонски емотивни однос јунака који се од њихове 8. до 38. године сусрећу највише у амбуланти, видају своје ране, односно како назив каже – дечије повреде, које су и психолошке, физичке, на сваки начин болне, кроз патњу и непријатности, а дирљиво је како кроз развојни пут њихове везе током 30 година, иако су са неким другим особама у љубави, заправо никада не одустају једно од другог.

Улазнице за представу се могу купити на благајни и онлајн продајној  мрежи  GIGS  TIX-а.

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *