Arena Sinepleks otvara vrata 1.septembra

Nakon nešto više od pet meseci, bioskop Arena Sinepleks ponovo otvara svoja vrata publici 1. septembra. Filmovi se vraćaju svojoj kući, a publika će ponovo moći da uživa u najboljim svetskim i domaćim ostvarenjima na velikom platnu.

Publika će 1. septembra moći da pogleda neke od najgledanijih filmova iz prethodnog perioda, po specijalnoj ceni od 100 dinara, a za sve ljubitelje bioskopa, pripremljen je „welcome back“ meni koji podrazumeva velike kokice i točeni sok 0,5 litara, po specijalnoj ceni od 250 dinara.

Prvog dana ponovnog otvaranja, 1. septembra, na repertoaru će se naći filmovi Ajvar, Spajdermen: Daleko od kuće, Džumandži: Sledeći nivo, Bilo jednom… u Holivudu, Džoker, Gospoda, Paklene ulice: Hobs i Šo, Patrolne šape 2, Led 2, Ratovi zvezda: Uspon Skajvokera, Kralj lavova, Kapetan Marvel, Aladin, Grdana – Gospodarica zla, Zaleđeno kraljevstvo 2, Boemska rapsodija, Le man ’66: Slavna 24 sata.

Novi filmovi stižu na repertoar bioskopa Arena Sinepleks 2. septembra

Već od 2. septembra, publika će moći premijerno da pogleda dugo očekivani film režisera Kristofera Nolana “Tenet”, sa Dejvidom Vošingtonom i Robertom Patinsonom u ulogama tajnih agenata u misiji sprečavanja Trećeg svetskog rata. Nolan je za ovaj špijunski triler izjavio da je najambiciozniji film koji je ikada snimio.

Trejler filma: https://www.youtube.com/watch?v=Lx7ib8F_5KI

Od 2. septembra na repertoaru će se naći i film “Novi mutanti”, originalni horor triler smešten u izolovanu bolnicu, gde je grupa mladih mutanta na psihijatrijskom praćenju. Kada počnu da se događaju čudne stvari, i njihove mutantske sposobnosti i njihovo prijatljestvo će biti na testu dok se budu borili za život

Trejler filma: https://www.youtube.com/watch?v=aTwOPnQEeKc

Kako je saopšteno, bioskop Arena Sinepleks poštovaće sve epidemiološke mere u cilju sprečavanja širenja korona virusa koje je doneo Krizni štab.Kako navode, biće obezbeđen razmak između dve pojedinačne kupovine karata, a fizički će se razdvojiti porodice, odnosno grupe do 6 osoba, parovi i pojedinci. Posetioce će osoblje bioskopa podsećati da je nošenje zaštitnih maski u zatvorenom prostoru obavezno, a pre ponovnog otvaranja, biće izvršeno detaljno čišćenje i dezinfekcija sala i drugih prostorija u bioskopu.

Iz Arena Sinepleksa pozivaju sve ljubitelje filmova da poštuju donete epidemiološke mere kako bi „na bezbedan način ponovo uživali u najboljim kinematografskim ostvarenjima na velikom platnu“.

Izvor: Arena sinepleks, Vojvođanski novinar

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *