Арена Синеплекс отвара врата 1.септембра

Након нешто више од пет месеци, биоскоп Арена Синеплекс поново отвара своја врата публици 1. септембра. Филмови се враћају својој кући, а публика ће поново моћи да ужива у најбољим светским и домаћим остварењима на великом платну.

Публика ће 1. септембра моћи да погледа неке од најгледанијих филмова из претходног периода, по специјалној цени од 100 динара, а за све љубитеље биоскопа, припремљен је „welcome back“ мени који подразумева велике кокице и точени сок 0,5 литара, по специјалној цени од 250 динара.

Првог дана поновног отварања, 1. септембра, на репертоару ће се наћи филмови Ајвар, Спајдермен: Далеко од куће, Џуманџи: Следећи ниво, Било једном… у Холивуду, Џокер, Господа, Паклене улице: Хобс и Шо, Патролне шапе 2, Лед 2, Ратови звезда: Успон Скајвокера, Краљ лавова, Капетан Марвел, Аладин, Грдана – Господарица зла, Залеђено краљевство 2, Боемска рапсодија, Ле ман ’66: Славна 24 сата.

Нови филмови стижу на репертоар биоскопа Арена Синеплекс 2. септембра

Већ од 2. септембра, публика ће моћи премијерно да погледа дуго очекивани филм режисера Кристофера Нолана “Тенет”, са Дејвидом Вошингтоном и Робертом Патинсоном у улогама тајних агената у мисији спречавања Трећег светског рата. Нолан је за овај шпијунски трилер изјавио да је најамбициознији филм који је икада снимио.

Трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=Lx7ib8F_5KI

Од 2. септембра на репертоару ће се наћи и филм “Нови мутанти”, оригинални хорор трилер смештен у изоловану болницу, где је група младих мутанта на психијатријском праћењу. Када почну да се догађају чудне ствари, и њихове мутантске способности и њихово пријатљество ће бити на тесту док се буду борили за живот

Трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=aTwOPnQEeKc

Како је саопштено, биоскоп Арена Синеплекс поштоваће све епидемиолошке мере у циљу спречавања ширења корона вируса које је донео Кризни штаб.Како наводе, биће обезбеђен размак између две појединачне куповине карата, а физички ће се раздвојити породице, односно групе до 6 особа, парови и појединци. Посетиоце ће особље биоскопа подсећати да је ношење заштитних маски у затвореном простору обавезно, а пре поновног отварања, биће извршено детаљно чишћење и дезинфекција сала и других просторија у биоскопу.

Из Арена Синеплекса позивају све љубитеље филмова да поштују донете епидемиолошке мере како би „на безбедан начин поново уживали у најбољим кинематографским остварењима на великом платну“.

Извор: Арена синеплекс, Војвођански новинар

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *