Četvorogodišnju saradnju Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada obeležili konkretni rezultati

„Protekle četiri godine obeležila je dobra saradnja Pokrajinske vlade i Grada Novog Sada sa konkretnim rezultatima i sa delima koja će ostati budućim generacijama. Ta saradnja je najbolja od kada funkcionišu dve administracije od početka višestranačkog sistema, a to potvrđujemo činjenicama jer nijedan projekat nije odbačen, uložili smo najviše zajedničkih sredstava, sve što smo planirali mi smo i realizovali“, kazao je danas predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović nakon obilaska Bulevara Jovana Dučića, na kom su završeni radovi na proširenju i koji će spajati Novi Sad i Veternik.

Prema Mirovićevim rečima Pokrajinska vlada i Grad Novi Sad u protekle četiri godine  radili su zajedno na izgradnji nove zgrade Radio-televizije Vojvodine, Naučno-tehnološkog parka, Žeželjevog mosta, objektu Centralne kuhinje predškolske ustanove u Novom Sadu, Sentandrejskog bulevara i kao drugih projekata iz oblasti saobraćajne infrastrukture.

„Okrećemo se planovima za naredni period, pre svega da spremno uđemo u Nacionalni plan „Srbija 2025“ sa velikim, višestruko vrednim i značajnim projektima kao što su izgradnja Fruškogorskog koridora i novog mosta na Bulevaru Evrope. Pokrajinska vlada spremna je za taj veliki posao“, rekao je predsednik Mirović.

„Sa ovom investicijom vrednom 300 miliona dinara Veternik je bliži Novom Sadu, a plan nam je da radimo još na saobraćajnoj infrastrukturi kako bi se stekli uslovi za još bolji život meštana tog naselja“, kazao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević.

„Zajedno sa Pokrajinskom vladom i Vladom Republike Srbije gradili smo četiri bulevara na teritoriji grada, za šta smo uložili 2,2 milijarde dinara“, istakao je gradonačelnik Vučević.

izvor:Pokrajinska vlada

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *