СТЕФАН МИЛЕНКОВИЋ У КЦНС: ПОЧЕТАК ПЛОДОНОСНЕ САРАДЊЕ!

Наш славни виолиниста Стефан Миленковић данас је посетио Културни центар Новог Сада. Са директором КЦНС Бојаном Панаотовићем и његовим сарадницима у пријатној атмосфери договорена је сарадња која ће почети од јануара 2021. године, а прослављени виолиниста биће ангажован као селектор музичког програма.

Стефан Миленковић се захвалио на срдачној добродошлици, рекавши да је почаствован што је у КЦНС. „У Новом Саду се одмах примети складност и добра сарадња међу институцијама, о чему сведоче и постигнути резултати. Град Нови Сад, Фондација и КЦНС су добар тим, а то није случај у већини градова широм света. Цео град дише заједно, што даје резултате јер сви радите на заједничком циљу и ја сам ту да помогнем колико могу“, рекао је Миленковић.

Директор Бојан Панаотовић упознао је Стефана Миленковића са радом и програмима КЦНС, са чињеницом да КЦНС има европски и светски профил, да активно сарађује са четири нобеловца и да је 2015. године покренуо иницијативу против кича и шунда и позвао младе да се врате култури и уметности. „КЦНС има изванредан  Џез фестивал као и ИНФАНТ на који долазе позоришне трупе  из целог света. Културни центар је био ‘носач авиона’ за Фондацију 2021 у процесу освајања титуле Европске престонице културе”, нагласио је Панаотовић додавши да званични Јутјуб канал КЦНС има више од четири милиона прегледа и да све наше редакције остварују значајне резултете.

Директор КЦНС поклонио је Стефану Миленковићу књигу нобеловке Олге Токарчук коју је издао КЦНС.

извор: КЦНС

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *