ГРАДОНАЧЕЛНИК ВУЧЕВИЋ У БЕОГРАДУ ПОВОДОМ КАМПАЊЕ ВАКЦИНИСАЊА МЛАДИХ

Заједно са председницом Владе Републике Србије Аном Брнабић, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, присуствовао је промоцији Кампање вакцинисања младих у Дому омладине у Београду. Циљна група кампање су млади узраста од 16 до 25 година, а намера је да се постигне већи број вакцинисаних у тој важној популацији.

– Нека се свако од нас запита имамо ли другог, безбеднијег и бољег решења. Одговор није тежак, у њему лежи све, ту све почиње и завршава се. Можемо или да чекамо да се разболимо, или да се вакцинишемо у потребном броју да добијемо колективни имунитет. Ако чекамо, губимо драгоцено време, а немамо право на то ни због млађих људи, ни због старијих, ни због свих нас. Као грађанин и као отац снажно подржавам овај пројекат. Верујем у њега, верујем да можемо на лето да одржимо фестивале и имамо нормалнији живот, свадбе крштења, матурске вечери, да се загрлимо, пољубимо и идемо на утакмице, а све то само од нас зависи. Зато, хајде да заједно победимо – нагласио је градоначелник Милош Вучевић.

Промоцији Кампање вакцинисања младих присуствовали су и заменик градоначелника Београда Горан Весић, оснивач фестивала “Егзит“ Душан Ковачевић и оснивач и власник фестивала Belgrade Music Week, Belgrade Beerfest и Music Awards Ceremony Миленко Шкарић.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *