„Ladies night“ у Areni Cineplex поводом премијере филма „Дублерка“

Премијера филма „Дублерка“ доноси први догађај у Areni Cineplex у 2021. години и то „Ladies night“ који ће бити одржан у четвртак, 21. јануара од 19 часова.

Сваки посетилац добиће магазине Глориа и Story, ваучере за попусте у цвећари Виридис, а најсрећније даме очекују специјални поклони од салона Loft parruchieri by Petar Kostić и цвећаре Виридис.

Карте за филм су у продаји на благајнама биоскопа.

На велико платно стиже глумица Дру Баримор и то у две главне улоге у овој комедији! Не више тако актуелна глумица Кенди (Дру Баримор), ухваћена због утаје пореза, ангажује своју бившу дублерку Паулу (такође Дру Баримор) да иде на рехабилитацију уместо ње. Између њих се развија специфичан однос када Кенди схвати да може да користити Паулу као резервну улогу за све стресне делове свог живота.

Али, Паула у потпуности прихвата свој нови идентитет, преузимајући Кендину каријеру и дечка, да би на крају избацила Кенди из сопствене куће! Кенди сада мора да преживи у стварном свету док се Паула грчевито држи крхког, али славног живота о којем је одувек сањала.

извор, фото: Arenа Cineplex

Трејлер филма: 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *