„LADIES NIGHT“ UZ FILM „DUBLERKA“ 21. JANUARA  U BIOSKOPU SINEPLEKS PROMENADA

Pokloni za sve posetioce i dodatnih 1000 bodova za sve korisnike Sinepleks bonus kartice

 Sve što vam je potrebno za sjajno veče je mnogo humora uz odabrano žensko društvo i omiljenu salu bioskopa Sinepleks Promenada. Zato drage dame, ovo je vaš dan. Čekamo vas na LADIES NIGHTdogađaju 21. decembra od 19 časova da zajedno uživamo u sjajnoj komediji „Dublerka“ i poklonima koje smo vam pripremili. Karte su u prodaji!

Svaki posetilac dobiće na poklon vaučere za popuste u cvećari „Viridis Flowers“ i „Unitech“, a najsrećnije dame očekuju specijalni pokloni od „Unitech“-a i studija za fitnes i rekreaciju dece i odraslih „Fitodrom“. Sve dame koje te večeri budu pogledale film, a uz to i poseduju Sinepleks bonus karticu, nagradićemo sa dodatnih 1000 bodova, kako bi u potpunosti uživale u svim pogodnostima našeg kluba.

Karte za film su u prodaji na blagajnama bioskopa.
Na veliko platno stiže glumica Dru Barimor i to u dve glavne uloge u ovoj komediji! Ne više tako aktuelna glumica Kendi (Dru Barimor), uhvaćena zbog utaje poreza, angažuje svoju bivšu dublerku Paulu (takođe Dru Barimor) da ide na rehabilitaciju umesto nje. Između njih se razvija specifičan odnos kada Kendi shvati da može da koristiti Paulu kao rezervnu ulogu za sve stresne delove svog života.

Ali, Paula u potpunosti prihvata svoj novi identitet, preuzimajući Kendinu karijeru i dečka, da bi na kraju izbacila Kendi iz sopstvene kuće! Kendi sada mora da preživi u stvarnom svetu dok se Paula grčevito drži krhkog, ali slavnog života o kojem je oduvek sanjala.

trejler filma: https://www.youtube.com/watch?v=LotC0CCMRJI.&feature=youtu.be

 

izvor, foto: Promenada  Cineplex

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *