„LADIES NIGHT“ УЗ ФИЛМ „ДУБЛЕРКА“ 21. ЈАНУАРА  У БИОСКОПУ СИНЕПЛЕКС ПРОМЕНАДА

Поклони за све посетиоце и додатних 1000 бодова за све кориснике Синеплекс бонус картице

 Све што вам је потребно за сјајно вече је много хумора уз одабрано женско друштво и омиљену салу биоскопа Синеплекс Променада. Зато драге даме, ово је ваш дан. Чекамо вас на LADIES NIGHT догађају 21. децембра од 19 часова да заједно уживамо у сјајној комедији „Дублерка“ и поклонима које смо вам припремили. Карте су у продаји!

Сваки посетилац добиће на поклон ваучере за попусте у цвећари „Viridis Flowers“ и „Unitech“, а најсрећније даме очекују специјални поклони од „Unitech“-а и студија за фитнес и рекреацију деце и одраслих „Фитодром“. Све даме које те вечери буду погледале филм, а уз то и поседују Синеплекс бонус картицу, наградићемо са додатних 1000 бодова, како би у потпуности уживале у свим погодностима нашег клуба.

Карте за филм су у продаји на благајнама биоскопа.
На велико платно стиже глумица Дру Баримор и то у две главне улоге у овој комедији! Не више тако актуелна глумица Кенди (Дру Баримор), ухваћена због утаје пореза, ангажује своју бившу дублерку Паулу (такође Дру Баримор) да иде на рехабилитацију уместо ње. Између њих се развија специфичан однос када Кенди схвати да може да користити Паулу као резервну улогу за све стресне делове свог живота.

Али, Паула у потпуности прихвата свој нови идентитет, преузимајући Кендину каријеру и дечка, да би на крају избацила Кенди из сопствене куће! Кенди сада мора да преживи у стварном свету док се Паула грчевито држи крхког, али славног живота о којем је одувек сањала.

трејлер филма: https://www.youtube.com/watch?v=LotC0CCMRJI.&feature=youtu.be

 

извор, фото: Promenada  Cineplex

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *