Од данас у поноћ електронско заказивање тестирања у Хигијенском

Институт за јавно здравље Војводине данас у поноћ активираће систем за електронско заказивање тестирања у тој здравственој установи. У Институту наводе да телефонски број, преко ког су путници до сада заказивали тестирања, више неће бити активан.

Подсећају да се заказивање обавља за наредни дан, те да ће бити могуће док се не попуни максималан број термина за тај дан. Није прецизирано колики је максималан број за један дан, али је раније речено да се ради о 100 особа.

Страница преко које ће путници моћи да закажу тестирање биће активирана данас у поноћ, а грађани ће приликом заказивања морати да оставе име, презиме и број пасоша.

– Једна особа може да закаже тестирање за највише четири особе. Узорковање се ради од седам до 10 сати у тријажној просторији у задњем дворишту Института за јавно здравље Војводине, улаз из Улице Руђера Бошковића – наводи Институт.

Грађани који долазе на тестирање требало би да понесу уплатницу за тестирање које кошта 6.000 динара, потом пасош и доказ о путовању, попут потврде о резервацији хотела или ваучер туристичке агенције, или позивно писмо приватног или правног лица у иностранству, путно осигурање, превозну карту или друге доказе о путовању.

извор: novisad.com
фото: Pixabay

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *