ОДРЖАН ПРИЈЕМ ЗА КОШАРКАШИЦУ МАЈУ ШКОРИЋ У ГРАДСКОЈ КУЋИ

Поводом великог успеха кошаркашица Србије које су освојиле злато на Европском првенству, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић састао се, у Градској кући, са репрезентативком Мајом Шкорић.

 – Тихо су отишле на првенство, а вратиле су се са много помпе и буке. Ако може да се бира, увек је тако боље, без великих очекивања, а са феноменалним резултатима. Поновиле су успех из 2016. године и ја заиста од срца честитам кошаркашицама, селекторки и целом тиму. Поносни смо на њихове победе, и природно је да се нација радује достигнућима најбољих међу нама. Ретко која држава ове величине може да оствари тако сјајне резултате у спорту. Ми имамо Новака Ђоковића, Николу Јокића и ево кошаркашице су првакиње континента. Рођену Ријечанку и њену породицу животни пут је довео у Нови Сад. То јесте богатство Новог Сада да прихвата све, и сви су Новосађани, или по рођењу или по досељењу – рекао је Милош Вучевић и пожелео Маји Шкорић пуно успеха у даљој каријери.

 

Златна репрезентативка се захвалила на срдачном пријему наводећи да је поносна што је грађанка Новог Сада и што је златом обасјала један од најлепших градова у Србији.

 – Надам се да ће бити још оваквих повода. Следи нам Олимпијада, не бих ништа да обећам, али знам да ћемо дати све од себе да донесемо још једну медаљу. Жеља нам је да једног дана имамо наследнице које ће поновити наше успехе – истакла је Маја Шкорић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *