ПРЕМИЈЕРНО ПРИКАЗИВАЊЕ ФИЛМА „БАУК“ 2. ОКТОБРА У АРЕНИ СИНЕПЛЕКС

Премијерно приказивање вишеструко награђиваног филма „Баук“ заказано је за 2. октобар од 20 часова у биоскопу Арена Синеплекс.
Публика ће имати прилику да поздрави део ауторске екипе филма, као и главног глумца Јакшу Прпића и глумицу Милену Јакшић.
Филм говори о осмогодишњем дечаку Сави који са својом мајком пролази страхоте НАТО бомбардовања Србије 1999, покушавајући да задржи свој неискварени, дечији поглед на свет!
Улоге: Јакша Прпић, Сара Климоска, Војин Ћетковић, Милош Биковић, Анђелија Филиповић, Гордана Гаџић, Калина Ковачевић, Бранка Шелић, Милена Јакшић. Сценарио и режија Горан Радовановић.
Остварење је недавно освојило Гран при награду 27тх Религион Филм Тодаy фестивала у Италији, за најбољи дугометражни филм, док је композитор Аце Вацпаров овенчан наградом за најбољу музику из филма. Филм је до сада имао завидан фестивалски живот, на 28. међународној смотри филма и мултимедија, одржаном у августу, у граду Аванка поред Порта, освојио је пет награда од којих награду за најбољи филм. Такође, припала су му и признања за најбољу фотографију (Владислав Опељанц), за најбољу мушку улогу додељену дечаку Јакши Прпићу, као и за набољу женску улогу Анђелији Филиповић. Додељена је и награда за најбољи звук, Милошу Дрндаревићу и Влади Живловићу.
Трејлер филма:https://www.youtube.com/watch?v=_EF1QjTvwcI
Улазнице у продаји на благајни биоскопа.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *