FESTIVAL DEČIJEG FILMA U BIOSKOPU SINEPLEKS PROMENADA

Najpopularniji filmovi po sniženoj ceni karte samo za članove Sinepleks bonus i Porodičnog film kluba
Ukoliko ste propustili da pogledate neki od popularnih dečijih naslova iz protekle godine, vidimo se na Sinepleks Porodičnim danima od 28. januara do 6. februara, jer se tada na repertoar vraća više od 30 filmova i to po specijalnoj, sniženoj ceni karte.

Samo u bioskopu Sinepleks Promenada, mališani će imati priliku da reprizno pogledaju „Grinča“ ili da se podsete avantura Drakuline porodice u nastavku animacije „Hotel Transilvanija“ i to po ceni karte od 180 din za sve 2D projekcije i 280 din za 3D filmove. Potrebno je samo da budu član Sinepleks Porodičnog film kluba, lojalti programa u kojem je članstvo besplatno za svu decu do 14. godine, koji donosi niz pogodnosti. Za sve starije od 14 godina, tu je Sinepleks bonus klub, čiji članovi pored snižene cene karte za filmove sa repertoara dečijeg festivala očekuje i mogućnost online kupovine ulaznica i pregršt pogodnosti.
U subotu i nedelju, 2. i 3. februara, pored odličnog filmskog programa, najmlađi će moći da učestvuju u kreativnim radionicama i specijalnom programu pripremljenom samo za njih. Tokom trajanja manifestacije ne propustite slatko Podravkino iznenađenje u obliku Lino lade, a možda iz bioskopa odete sa  „Dexy Co“ ili“ McDonalds“ poklonima iznenađenja.

Ukoliko ste propustili da pogledate sjajne filmove kao što su „Koko“, „Pčelica Maja“, „Neviđeni 2“, „Zec Petar“, „Ferdinand“, „Hotel Transilvanija 3: Odmor počinje“, „Tajne avanture mačaka“, „Brzi brzić“, „Grinč“ … ili želite da pogledate neki od njih ponovo, vidimo se na pravom dečijem prazniku u bioskopu Sinepleks Promenada!

TV spot dečijeg festivala možete pogledati na sledećem linku:https://www.youtube.com/watch?v=bWbCxKD5gCw&feature=youtu.be

Dođite da gledamo filmove i uz brojne animacije, igre i crtanje po licu obojimo zimu veselim Sinepleks bojama! Sinepleks Porodični dani čekaju na vas!
Karte su u prodaji na blagajni bioskopa Sinepleks Promenada.

izvor: Sinepleks Promenada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *