ШАМПИОН У КИК-БОКСУ НА ПРИЈЕМУ У ГРАДСКОЈ КУЋИ

Члан Градског већа за спорт и омладину Огњен Цвјетићанин примиo je кик-боксера Николу Тодоровића који је освојио WАКО PRO титулу на недавно одржаном такмичењу у Француској. 

– Изузетно ми је задовољство и част што данас дочекујем великог борца и шампиона Николу Тодоровића и његовог тренера Зорана Бачулова из Кик бокс клуба Warrior Gym“ из Ветерника. Овај успех је показатељ да су напоран рад и труд уз таленат добитна формула за остварење врхунских спортских резултата. Град Нови Сад је град спорта и циљ нам је да младе људе који представљају нашу земљу на такмичењима у иностранству подржимо на најбољи могући начин – рекао је Огњен Цвјетићанин и додао да ће Град и даље наставити да улаже у трофејне клубове и спортисте .

 Кик боксер Никола Тодоровић је рекао да му освајање ове титуле на првенству у Француској много значи.

 – На основу мојих досадашњих резултата указала ми се прилика да учествујем у мечу за титулу светског шампиона која је изузетно призната. Уз добру тактику, изузетну припремљеност и добар тим успео сам да савладам противника и да постигнем овај резултат. То представља још један корак више на лествици моје досадашње каријере. Настављам даље са тренинзима и припремама за Светско првенство које ће бити одржано у Италији крајем октобра – рекао је Никола Тодоровић.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *