Свечана премијера филма „Једини излаз“ у Арени Синеплекс

Најновији домаћи филм са Анђелком Прпић и Љубомиром Бандовићем 11. фебруара од 19 часова

Свечана премијера најновијег домаћег трилера ,,Једини излаз“ са посетом глумачке екипе филма, биће одржана у биоскопу Арена Синеплекс у четвртак, 11. фебруара од 19 часова.

Након одлагања биоскопске дистрибуције у децембру и након скоро годину дана, враћају се филмске премијере и поклони глумаца у централни градски биоскоп.

Шест година након што јој је муж, чувени београдски адвокат, страдао у пожару, Ана Колар (Анђелка Прпић) добија информације, које доводе у питање све што је мислила да зна о трагедији, али и о својој породици.

Паралелно, изненадна смрт најбољег друга његове ћерке, увлачи инспектора Дејана Штрпца (Љуба Бандовић) у ланац злочина, који почиње мистерозним нестанком младе адвокатице од пре шест година. Док све ради против њих, двоје јунака започињу заједничку потрагу за истином, која их суочава са мрежом лажи, уцена и убистава, али и мрачним тајнама из сопствене прошлости.

Овај психолошки трилер, настао из пера сценаристе Марка Поповића, окупио је импозантну глумачку екипу појачану глумцима из региона, па ће тако публика на великом платну гледати и Даницу Максимовић, Милана Чучиловића, Николу Ристановског, Милену Предић, Јанка Поповића Воларића, Тонија Михајловског, Соњу Колачарић, Јова Максића, Бориса Комненића, Андрију Бошковића и Клару Хрвановић.

Режију потписује Дарко Николић.

Трејлер филма ,,Једини излаз“ :https://www.youtube.com/watch?v=I9s6y1wBbJA&ab_channel=ArtVista

Све указује на то да је српски трилер успео да се позиционира. ,,Једини излаз“ несумњиво спада у оне који ће вас заинтригирати због напете приче и сјајне глумачке поставке.

Улазнице за филм ,,Једини излаз“ у продаји су на благајни биоскопа Арена Синеплекс.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *