ЛЕСКОВАЧКА ФИЛМСКА БАЈКА СТИЖЕ У НОВИ САД 10. МАРТА

СВЕЧАНА ПРЕМИЈЕРА ФИЛМА „БИЛО ЈЕДНОМ У СРБИЈИ“ 10. МАРТА У ARENI CINEPLEX

Свечана премијера филма Петра Ристовског „Било једном у Србији“ биће одржана у четвртак, 10. марта у 20 часова у биоскопу Arena Cineplex, уз присуство великог дела ауторске и глумачке екипе. Посетиоци Арене имаће прилику да поздраве филмску екипу на црвеном тепиху и након премијерне пројекције. Карте су у продаји.
Током и после Првог светског рата, два младића (Цоне и Дине) и две девојке (Зорка и Ружица) имали су различите судбине.
И тако почиње борба „старог“ и „новог“, у сваком смислу. За велика дела потребно је сасвим мало праве љубави. Истакавши да јој је у „Било једном у Србији“ било јако занимљиво да се врати у епоху сценографијом и костимима, а у Лесковац дијалектом, Слобода Мићаловић је рекла да је југ Србије „заиста специфичан, има нешто посебно“. „Кад се сећамо нечега то много боље звучи и изгледа у сећању него у реалности. У тој епохи врло је било тешко свим тим људима да живе, да се пробију. Био је рат, сиромаштво. Ништа није било тако романтично, али кроз сећања изгледа са дистанце лепо“, оценила је глумица.
У главним улогама, поред Слободе Мићаловић, играју Виктор Савић (Стојан Јовановић Цоне), Немања Оливерић (Дине), Теодора Ристовски (Зорка), Радован Вујовић (Аћим Прокић), Зоран Цвијановић (Трајко), Иван Бекјарев (градоначелник Лесковца), Мира Бањац (Деска) и многи други.
Трејлер:https://www.youtube.com/watch?v=5t6OKnULAUI

 

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *