„Идем путем да загрлим дрво“ у СНП-у

Овим путем најављујемо једанаесто новосадско извођење, монодраме легендарног глумца, врхунског комичара, надалеко познатог АНДРИЈЕ МИЛОШЕВИЋА, под именом ИДЕМ ПУТЕМ ПА ЗАГРЛИМ ДРВО, и овај пут у СРПСКОМ НАРОДНОМ ПОЗОРИШТУ, а у УТОРАК, 24. СЕПТЕМБРА 2024, са почетком од 20,00 сати.
Прво извођење представе је одржано је 7. марта 2019 године у позоришту Театар на брду у Београду, а у Новом Саду се одржало већ 17. марта у Српском народном позоришту и од тада већ десет пута за новосадско извођење представе сваки пут су све улазнице продате десетак дана раније.

Ово је у ствари трагикомедија која прича о сину јединцу који у 40-ој години тражи за њега идеалну жену за брак. Наравно, у томе му не само помаже, него и командује, као и до сад његова мама, која га ипак боље познаје од њега самог, а и зна шта би му као њеном сину било најбоље. Његово сломљено срце због прве љубави, мама покушава да залечи разним кандидаткињама, те тако наш јунак пролази кроз искуства о којима није ни сањао…
И на крају опет ништа. Мамин син је остао то што и јесте..

А како…, видећете на самој представи.

Текст за представу написао је такође легендарни Миодраг Караџић који је до сада створио толико много успешних комедија и ликова у њима, а режирала ју је Јана Маричић.

Улазнице за представу, по цени од 1.900,00 динара за седишта у партеру и 1.700,00 динара за балкон се могу набавити ‘’он лајн’’ преко сајта или на благајни Српског народног позоришта.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *