ОДРЖАН „ДНЕВНИКОВ“ ИЗБОР НАЈБОЉИХ СПОРТИСТА ВОЈВОДИНЕ

Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић присуствовао је 65. „Дневниковом“ избору најбољих спортиста АП Војводине у 2021. години који је одржан на „Дедином салашу“ на Ченеју. Тим поводом окупиле су се спортске легенде, досадашњи лауреати, овогодишњи добитници награда, као и многобројни спортски радници, пријатељи како клубова, тако и листа „Дневник“. Признања су додељена најбољима у 23 спорта, проглашено је и троје најбољих, а додељена су и два специјална признања.

– Хвала дневном листу „Дневник“ чувару ове традиције, који се из године у годину труди да организује овај велики спортски догађај. Дневников избор за спортисту године је престижан скуп врсних спортиста и прилика да се они најбољи оките одличјима на крају године, а на основу резултата постигнутих у претходном периоду. Наставићемо да чувамо традицију и да подржавамо овај избор у организацији „Дневника“, јединственог по томе што је једини дневни лист у Војводини који баштини ћирилично писмо у својим издањима. Честитам награђенима и желим им успех у даљој каријери и много спортске среће – рекао је Милош Вучевић.

Према речима Душана Влаовића генералног директора “Дневник Војводина прес“ крај године традиционално је резервисан за “Дневников” избор најбољих спортиста Војводине, који због пандемије једино није био одржан прошле године. Он је истакао да је ова свечаност била, као и увек, лепа прилика да се на успешну спортску годину спусти завеса и да се на прави начин ухвати залет за следећу, како је рекао да се нада, још берићетнију.

Прву награду добио је Зураб Датунашвили (РК „Пролетер“ из Зрењанина), другу награду Миленко Себић (Стрељачка дружина Нови Сад 1790) и трећу Михаило Васић („Лиман“, Нови Сад), док су специјално признање добили парастрелац Ласло Шурањи и Рукометни клуб „Војводина“. Поред тога, проглашени су и победници за прошлу годину у којој свечаност није одржана због корона вируса. Прва награда отишла је у руке Павлу Перићу из ОК „Војводина“ , друга Николи Дринчићу из  ФК „Војводина“, а трећа Кристијану Фрису из Рвачког клуба „Пролетер“.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *